Ugrás a tartalomra

Világlátó szlalom utasbiztosítás

Világlátó SZLALOM utasbiztosítás termékünk olyan utasbiztosítás, amelyet kifejezetten a téli sportokat kedvelők igényeihez illesztettük.

Nem csak síelés, hódeszkázás, hanem korcsolyázás közben bekövetkezett balesetek esetén is segítséget nyújtunk. Természetesen biztosítva vannak a sportfelszerelések is. A Síbiztosítás és hódeszka biztosítás felelősségbiztosítást is tartalmaz (kivéve: ezüst szint). A platina szintű termékünkben a síbiztosítás kiterjed a pályán kívüli síelésre is, továbbá a fun parkok használata közben bekövetkezett balesetekre is fedezetet nyújt.

Az utasbiztosítás megkötésén felül, ne felejtsd el kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát (EEK), mert a kórházi napi térítést csak akkor veheted igénybe, ha a kórházi kezelést az EEK költségére végzik.

Használj a sízési, hódeszkázási tudásodnak megfelelő helyszínt, és válassz megfelelő biztosítási fedezetet. Ne felejtsd el, hogy a helikopteres mentés nagyon sokba kerül, ha olyan helyen síelsz, ahol ez is szokásos mentési mód, javasoljuk legalább az arany szintű síbiztosítási, hódeszka biztosítási fedezetet.

Figyelmedbe ajánljuk a pályán való közlekedés elveit megfogalmazó ún. Sí KRESZ-t is.

Kapcsolódó dokumentumok

Szolgáltatási- és díjtáblázat
Ügyfél-tájékoztatónak minősülő Szerződési feltételek
Biztosítási termékismetető
Sí kresz